Niet alleen de grotten van Nerja en de Hunebedden van Antequera, ook de Caminito del Rey sluit nu de deuren vanwege het coronavirus. Het biedt aan om de tickets te wisselen of om het geld terug te krijgen. Dit is in overeenstemming met de waakzaamheid die Pedro Sánchez zaterdag zal uitvaardigen. De Diputación de Málaga, het bedrijf dat de Caminito del Rey beheert, heeft vandaag (vrijdag) besloten om de faciliteiten voor het publiek te sluiten. Dit is vanaf morgen zaterdag 14 maart tot en met 30 maart.

Onderhouds werkzaamheden

Het park zal niemand ontslaan, de mensen die er werken zullen profiteren van dit stilte moment om onderhoud uit te voeren. De sluiting is uiteraard om nieuwe infecties door het Covid-19 virus te voorkomen. Heb je een kaartje in deze periode? Dan kun je het geld terugvragen of de data veranderen. Dit is voor mensen die op vakantie zijn in Málaga waarschijnlijk niet te doen, daarom raden wij aan om het geld gewoon terug te vragen.