r zijn weer kaarten in de verkoop gegaan voor de Caminito del Rey. Het gaat om de periode van 26 februari tot 19 juni 2022. Het zijn de officiële kaarten voor het wandelpad. Wees er snel bij want zoals de ervaring leert zijn de kaarten binnen een paar dagen uitverkocht. Er mogen namelijk maar 1100 wandelaars per dag het pad op. De openingstijden zijn van dinsdag t/m zondag van 09:00 tot 15:30, in de zomer wordt dit geleidelijk aan 17:30 afhankelijk van de zonsondergang.

Nieuw bezoekerscentrum

De beheerder van de Caminito del Rey is sinds eind 2021 veranderd en zal 2,2 miljoen euro investeren in een bezoekerscentrum en nieuwe parkeerplaatsen. Dit zal hopelijk iets aan de grote hoeveelheid auto’s aan de zijkant van de weg doen.

Naast de goedkope toegangskaarten worden er ook altijd kaarten verkocht aan commerciële partijen zoals GetyourGuide, welke je hier kunt kopen.