Bij de officiële website van de Caminito del Rey gaan de kaartjes van april tot en met eind september 2024 binnenkort in de verkoop. Dit gebeurt 2x per jaar voor een heel seizoen, ditmaal dus het zomerseizoen van 2024. Dit keer is het op donderdag 1 februari. De kaartjes zijn te koop voor dezelfde prijs als de afgelopen tijd; 10 euro per kaartje zonder tour en 18 euro per kaartje met tour. Iedere koper kan maximaal 10 tickets kopen.

GetyourGuide

Er wordt afgeraden om tickets te kopen bij andere aanbieders, al hebben wij nog nooit gehoord dat er dingen mis zijn gegaan bij GetyourGuide, een gerenommeerd platform voor kaartjes van attracties overal ter wereld. Kaartjes zijn hier wel duurder, echter bieden zij langer kaartjes aan. De kaartjes voor de Caminito del Rey zijn via GetyourGuide vaak nog een paar dagen van tevoren beschikbaar, terwijl de officiële kaartjes vaak al maanden van tevoren uitverkocht zijn.

Hoe kom je bij het wandelpad met de trein?

Je kunt er komen met de trein. Neem de C-1 als je uit Fuengirola of Torremolinos komt, naar het station Maria Zambrano of Málaga Centro Alameda. Vanuit hier gaat de C2 trein richting Alora / El Chorro. Dat is dan ook het eindpunt van de Caminito del Rey. Je kunt vanuit hier een bus pakken (zit bij je kaartje, of kost contant maximaal 2 euro. Reistijd 15-20 minuten) naar het begin van het wandelpad. Bij de ingang loop je vanzelf weer naar treinstation Alora waarna je weer de trein pakt terug naar de stad Málaga.

En met de auto?

Ga richting de visitor centre en parkeer hier op de parkeerplaats. Er zijn 240 parkeerplekken beschikbaar, tickets voor parkeren kun je ook kopen online of je betaalt contant 2 euro per dag. Vanuit hier kun je een shuttle bus nemen (15-20 minuten) naar het park richting Kiosko Restaurant waar het pad begint.

Veel plezier!