TICKETS ZONDER GIDS

Tickets voor de Caminito del Rey zijn leuker met gids. Toch is het natuurlijk ook mogelijk om toegangskaartjes te kopen zonder gids.

Bij de Caminito del Rey tickets zonder gids moet je er vroeg bij zijn. De prijs is €14,50 waardoor het verreweg de goedkoopste tickets voor de Caminito del Rey zijn. Toch is het zonder gids echt een stuk minder leuk. Hoewel de route identiek is, sta je niet stil bij de verhalen over het wandelpad. De verhalen over vroeger, waar de waterkrachtcentrales stonden, de ongelukken uit het verleden en meer. Wat ook een nadeel kan zijn van tickets zonder gids, is dat deze tickets vroeg uitverkocht zijn. Tickets met gids zijn dan nog wel beschikbaar. Maar misschien heb je geluk en zijn deze goedkope kaartjes voor de Caminito del Rey nog wel beschikbaar.

Het verschil met kaartjes met gids

Op de levendige verhalen na die je mist door tickets te kopen zonder gids, is de route identiek. Ook bij tickets zonder gids krijg je een helm (verplicht!) en je volgt simpelweg de andere mensen dus verdwalen kun je niet! Toch is een gids vaak wel leuker omdat je er soms een band mee schept en je na jaren de verhalen van de gids nog wel kunt herinneren. Om jouw bezoek aan de Caminito del Rey wat kleur te geven raden wij altijd een kaartje met gids aan!